AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafirle tartışmak

Kahve falında misafirle tartışmak

Kahve falında misafirle tartışmak hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında misafirle tartışmak gördüyseniz:

  • Birlikte güzel programlar yaparak hoşça vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında misafirle tartışmak ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında telefonda tartışmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine inanılır.

Kahve falında telefonla tartışmak huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesiyle tartışmak fikirlerinin amacına ulaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayınvalideyle tartışmak aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına delalettir.

Kahve falında teyzeyle tartışmak karşısına iyi insanların çıkacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine tabir olunur.

Kahve falında karşılıklı tartışmak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, yolunun hep açık olacağına yorulur.

Kahve falında bayanla tartışmak düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir