AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanının silahını almak

Kahve falında düşmanının silahını almak

Kahve falında düşmanının silahını almak hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, elindeki malların gideceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanının silahını almak gördüyseniz:

  • Aslında olan pek çok şeyin geçerli bir nedeni var.

Kahve falında silah ve düşman görmek onu hayallerine kavuşturacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanın elinden silahını almak işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silah düşman görmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, sorunlarının sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmana silah sıkmak çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanını silahla öldürmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, yıpranacağına, strese gireceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanının silahını almak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanın silahını almak işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmanı silahla öldürmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir