AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanın elinden silahını almak

Kahve falında düşmanın elinden silahını almak

Kahve falında düşmanın elinden silahını almak insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, lüksünün artacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanın elinden silahını almak gördüyseniz:

  • Evle ilgili harcamaları kısmanız gerekebilir.

Kahve falında düşmanın elinden silahını almak dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanın elinden silah almak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında düşmanın elinden kurtulmak üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanın elinden bıçak almak iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla elinden vurulmak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında birinin elinden silah almak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinden silah almak iş hayatında günah işleyeceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine tabir olunur.

Kahve falında elinden silahla vurulmak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir