AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah ve düşman görmek

Kahve falında silah ve düşman görmek

Kahve falında silah ve düşman görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silah ve düşman gördüyseniz:

  • Herkesin biraz eğlenmeye ihtiyacı vardır.

Kahve falında düşmanda silah görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, kötülüklerden uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmandan silah almak itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, yeni ev eşyaları alınacağına alamet eder.

Kahve falında silah ve düşman görmek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında silahla düşmanı öldürmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, bir akrabadan hata görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahlı düşman görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanı silahla öldürmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına delalettir.

Kahve falında düşmana silah sıkmak sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanının silahını almak işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir