AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanını silahla öldürmek

Kahve falında düşmanını silahla öldürmek

Kahve falında düşmanını silahla öldürmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanını silahla öldürmek gördüyseniz:

  • Siz dahil herkes belli konularda niçin anlaşılamayacağı üzerine fikirlerini beyan konusunda yarış içerisinde olabilir.

Kahve falında düşmanı silahla öldürmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında silahla düşmanı öldürmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, çok mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında düşmanını silahla öldürmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında silahla düşman öldürmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında silahlı düşman görmek başarıya giden yolların açılacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanın silahını almak kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına inanılır.

Kahve falında düşmandan silah almak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silah ve düşman görmek bolluk ve bereket içinde olacağına, üzüntülerin sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir