AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanın silahını almak

Kahve falında düşmanın silahını almak

Kahve falında düşmanın silahını almak daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanın silahını almak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki tembelliği atabilmeniz oldukça zordur.

Kahve falında düşmanın elinden silah almak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine tabir olunur.

Kahve falında silahlı düşman görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, işlerinin de rast gideceğine yorulur.

Kahve falında düşmanı silahla öldürmek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmanda silah görmek başarılarının katlanacağına, gözyaşının kuruyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla düşmana ateş etmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında silah düşman görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, moralinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında silah ve düşman görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine inanılır.

Kahve falında düşmanını silahla öldürmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir