AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah düşman görmek

Kahve falında silah düşman görmek

Kahve falında silah düşman görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, anlaşmalardan cayılacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, bereketin eksileceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında silah düşman gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla istek veya talebi olan kişiler olabilir.

Kahve falında düşmanını silahla öldürmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına inanılır.

Kahve falında düşmana silah çekmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanının silahını almak tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanı silahla öldürmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına inanılır.

Kahve falında silah ve düşman görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından silahla vurulmak yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla düşmanı öldürmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında silahla düşmana ateş etmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir