AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmana silah sıkmak

Kahve falında düşmana silah sıkmak

Kahve falında düşmana silah sıkmak işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, geniş rızık elde edeceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine delalettir.

Kahve falında düşmana silah sıkmak gördüyseniz:

  • Belli konularda fikirlerinizi veya gelecek öngörülerinizi açıklarken adil olmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında düşmana silah sıkmak yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanın boğazını sıkmak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanının boğazını sıkmak söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, yüzünün kızaracağına delalettir.

Kahve falında düşmanının elini sıkmak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında düşmana kurşun sıkmak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğünde silah sıkmak keyfinden ve neşesinden olacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla sıkmak yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silah sıkmak aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir