AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanı silahla öldürmek

Kahve falında düşmanı silahla öldürmek

Kahve falında düşmanı silahla öldürmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, kızına daima sahip çıkacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanı silahla öldürmek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işler esnasında çok fazla eleştirel ya da şikayetçi tavırda olmamakta fayda var.

Kahve falında düşmanı silahla öldürmek helal lokma yiyeceğine, insanların güvenini kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanını silahla öldürmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla düşmanı öldürmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında silahla düşman öldürmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, anne babanın üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından silahla vurulmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında düşmanın elinden silahını almak yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, sorunlarının da son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanda silah görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine işaret eder.

Kahve falında düşmana silah atmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir