AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının boğazını sıkmak

Kahve falında kadının boğazını sıkmak

Kahve falında kadının boğazını sıkmak her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, sevdiklerini de koruyacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine yorulur.

Kahve falında kadının boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Yapılacak seyahatler, ziyaretler veya sizin için özel bir kişiyle zaman geçirmeniz hayatınızı zenginleştirebilir.

Kahve falında kadının boğazını sıkmak sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadının boğazını sıkmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında boğaz sıkmak adından konuşulur olacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığı birinin boğazını sıkmak çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına inanılır.

Kahve falında birini boğazını sıkmak maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işarettir.

Kahve falında bir insanın boğazını sıkmak rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına işarettir.

Kahve falında düşmanının boğazını sıkmak duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yılanın boğazını sıkmak yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir