AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazını sıkmak

Kahve falında boğazını sıkmak

Kahve falında boğazını sıkmak iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri esnasında önemli olabilecek bir kişiyle tanışabilir ya da karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin boğazını sıkmak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın boğazını sıkmak kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin boğazını sıkmak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, üçüncü gözünün açılacağına yorulur.

Kahve falında birini boğazını sıkmak yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Kahve falında boğazını sıkmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğazı sıkmak ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanın boğazını sıkmak evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, rızkının da genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeytanın boğazını sıkmak ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir