AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğaz sıkmak

Kahve falında boğaz sıkmak

Kahve falında boğaz sıkmak varlık ve huzur sahibi olunacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğaz sıkmak gördüyseniz:

  • Yardımcı olmak istediğiniz kişiler varsa, yardımlarınızı kendi fikir, plan veya ilgi alanlarınız doğrultusunda yapmalısınız.

Kahve falında şeytanın boğazını sıkmak başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın boğazını sıkmak kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadının boğazını sıkmak aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına yorulur.

Kahve falında eşinin boğazını sıkmak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında bir insanın boğazını sıkmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin boğazını sıkmak kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına işarettir.

Kahve falında başkasının boğazını sıkmak huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazı sıkmak aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir