AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı birinin boğazını sıkmak

Kahve falında tanımadığı birinin boğazını sıkmak

Kahve falında tanımadığı birinin boğazını sıkmak yokluk içine gireceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı birinin boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı kişiler sizi güvenli yatırımlara yönlendirmeye çalışabilirler.

Kahve falında tanımadığı birinin boğazını sıkmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeytanın boğazını sıkmak heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında birini boğazını sıkmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının boğazını sıkmak elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşın boğazını sıkmak neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalet eder.

Kahve falında yılanın boğazını sıkmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına delalet eder.

Kahve falında kadının boğazını sıkmak evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında boğaz sıkmak iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir