AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanın boğazını sıkmak

Kahve falında şeytanın boğazını sıkmak

Kahve falında şeytanın boğazını sıkmak hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytanın boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında şeytanın boğazını sıkmak sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanın boğazını sıkmak haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın boğazını sıkmak yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini boğazını sıkmak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına işarettir.

Kahve falında düşmanının boğazını sıkmak çok büyük miktarda para elde edeceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğazı sıkmak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanın boğazını sıkmak kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına yorulur.

Kahve falında tanımadığı birinin boğazını sıkmak ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir