AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanının boğazını kesmek

Kahve falında düşmanının boğazını kesmek

Kahve falında düşmanının boğazını kesmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, ticaretinin genişleyeceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine delalettir.

Kahve falında düşmanının boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Siz yalnız bir erkekseniz davet edileceğiniz bir yere gitmeyi sakın reddetmeyin.

Kahve falında düşmanının boğazını kesmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanın boğazını kesmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanının boğazını sıkmak yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanın boğazını sıkmak mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun boğazını kesmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğun boğazını kesmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına işaret eder.

Kahve falında karısının boğazını kesmek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında kızın boğazını kesmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir