AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun boğazını kesmek

Kahve falında çocuğun boğazını kesmek

Kahve falında çocuğun boğazını kesmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine delalettir.

Kahve falında çocuğun boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Ya da eğitmeniniz veya babanız olabilir.

Kahve falında çocuğunun boğazını kesmek zor durumda kalacağına, çok hayırlı şeylere işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu boğazını kesmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun boğazını kesmek halinin iyi olduğuna, kişinin geçiminin zorlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunun boğazını kesmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla boğazını kesmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine yorulur.

Kahve falında insanın boğazını kesmek hayata karşı bakışının değişeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin boğazını kesmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin boğazını kesmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir