AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun boğazını kesmek

Kahve falında çocuğunun boğazını kesmek

Kahve falında çocuğunun boğazını kesmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, sağlık ve şifa bulacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde daha şanslısınız.

Kahve falında çocuğun boğazını kesmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine delalettir.

Kahve falında kendi çocuğunun boğazını kesmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunu boğazını kesmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun boğazını kesmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına delalettir.

Kahve falında kadın boğazı kesmek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçakla boğaz kesmek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insanın boğazını kesmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında bıçakla boğazını kesmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir