AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızın boğazını kesmek

Kahve falında kızın boğazını kesmek

Kahve falında kızın boğazını kesmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, büyük mutluluk duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında kızın boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Belli belirsiz tartışma yaratabilecek ortam veya kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında kızın boğazını kesmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kızının boğazını kesmek mutlu zamanlar geçireceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında bir insanın boğazını kesmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek boğazı kesmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının boğazını kesmek önemli işler yapacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına işaret eder.

Kahve falında bıçakla boğazı kesmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunu boğazını kesmek rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında birini boğazını kesmek mutluluk ve saadete, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir