AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısının boğazını kesmek

Kahve falında karısının boğazını kesmek

Kahve falında karısının boğazını kesmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, bol dua edeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Kahve falında karısının boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Duygusal problemler yapılması gerekenlerin yapılmasını engelliyor olabilir.

Kahve falında karısının boğazını kesmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına delalettir.

Kahve falında bıçakla boğazı kesmek ruh sağlığının bozulacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına yorulur.

Kahve falında babasının boğazını kesmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında köpeğin boğazını kesmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kızının boğazını kesmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla boğaz kesmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında bıçakla boğazını kesmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Kahve falında birini boğazını kesmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir