AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanın boğazını kesmek

Kahve falında düşmanın boğazını kesmek

Kahve falında düşmanın boğazını kesmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında düşmanın boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bir araya gelebilir, uzun zamandır görmediğiniz kişileri görebilir veya geçmişi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında düşmanın boğazını kesmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, kızı olanların da gelin edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanının boğazını kesmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanın boğazını sıkmak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine yorulur.

Kahve falında düşmanının boğazını sıkmak insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında annesinin boğazını kesmek varolan borçların ödeneceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında adamın boğazını kesmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi çocuğunun boğazını kesmek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında birini boğazından kesmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir