AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanını yaralamak

Kahve falında düşmanını yaralamak

Kahve falında düşmanını yaralamak çok rahat bir döneme girileceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, engellerin aşılacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanını yaralamak gördüyseniz:

  • Yeni bir yönde ilerlemeniz veya size ilham veren ya da sizin için aydınlatıcı olan kişi veya gruplara adapte olmanız gerekebilir.

Kahve falında düşmanını yaralamak hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, mutluluğunun daim olacağına işarettir.

Kahve falında tabancayla adam yaralamak yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi yaralamak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini yaralamak verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında birini tabancayla yaralamak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında aslan yaralamak bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla yaralamak yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında domuz yaralamak zararını tamamen kapatacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir