AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini yaralamak

Kahve falında ölmüş birini yaralamak

Kahve falında ölmüş birini yaralamak onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini yaralamak gördüyseniz:

  • Şüphecilik sorunlara neden olabilir.

Kahve falında birini öldürmek yaralamak iyi, hayırlı bir evlat olacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında baltayla birini yaralamak kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına rivayet eder.

Kahve falında at yaralamak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini bıçaklayarak yaralamak daha iyi şartlarda yaşayacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında domuz yaralamak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aslanı yaralamak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine işarettir.

Kahve falında taşla yaralamak büyük sorunlarla boğuşulacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini ayağından yaralamak makbul olan şeylere, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir