AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini tabancayla yaralamak

Kahve falında birini tabancayla yaralamak

Kahve falında birini tabancayla yaralamak yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini tabancayla yaralamak gördüyseniz:

  • Ailece katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı buluyorsunuz.

Kahve falında tabancayla adam yaralamak böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tabancayla kendini yaralamak sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında tabancayla birini yaralamak yaşam enerjisini geri kazanacağına, ekonomik gücün çoğalacağına yorulur.

Kahve falında birini tabancayla yaralamak işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi yaralamak hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında hayvan yaralamak daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Kahve falında adam yaralamak çok büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı yaralamak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir