AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuz yaralamak

Kahve falında domuz yaralamak

Kahve falında domuz yaralamak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, büyük başarı kazanacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında domuz yaralamak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişiler zaman kazanmaya çalışıyor olabilir ya da bazı olaylar aleyhinize kullanılabilir.

Kahve falında domuz yaralamak el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, dileklerin kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında aslanı yaralamak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, kişinin yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında silahla yaralamak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini tabancayla yaralamak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşini yaralamak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini yaralamak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın birini yaralamak yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kediyi yaralamak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, işini büyüteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir