AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla adam yaralamak

Kahve falında tabancayla adam yaralamak

Kahve falında tabancayla adam yaralamak kar elde edileceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına, yaşananları unutturacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine delalet eder.

Kahve falında tabancayla adam yaralamak gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlar tanınmanızı ya da imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında tabancayla adam yaralamak eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında tabancayla kendini yaralamak söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tabancayla birini yaralamak özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, belalı insanlara denk geleceğine delalettir.

Kahve falında birini tabancayla yaralamak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında silahla adam yaralamak rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında adam yaraladıgını görmek sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, şansının geri döneceğine inanılır.

Kahve falında adam yaralamak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçakla adam yaralamak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir