AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan yaralamak

Kahve falında aslan yaralamak

Kahve falında aslan yaralamak iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aslan yaralamak gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz başarmanızı sağlayacak.

Kahve falında aslanı yaralamak yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, dini inançların güçleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aslan yaralamak hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine işaret eder.

Kahve falında bıçakla yaralamak geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında tabancayla kendini yaralamak kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir insanı yaralamak çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi yaralamak sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında bebek yaralamak huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında at yaralamak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir