AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla yaralamak

Kahve falında silahla yaralamak

Kahve falında silahla yaralamak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, aydınlığa çıkılacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, sorunların ortadan kalkacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına işarettir.

Kahve falında silahla yaralamak gördüyseniz:

  • Duygu sömürüsü ya da duygusal şantaj yapan kişilere dikkat edin.

Kahve falında silahla insan yaralamak kendisini bir türlü toparlayamayacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında birini silahla yaralamak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalettir.

Kahve falında silahla yaralamak borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında silahla kendini yaralamak evinin geçiminin zorlaşacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini silahla yaralamak kalp kıracağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla birini yaralamak borçlarının artacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla adam yaralamak işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini yaralamak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir