AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi yaralamak

Kahve falında sevgiliyi yaralamak

Kahve falında sevgiliyi yaralamak zorlu bir dönem geçirileceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, planlı ve programlı davranacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi yaralamak gördüyseniz:

  • Dramatik tepkiler vermekten kaçının.

Kahve falında sevgiliyi yaralamak düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına işarettir.

Kahve falında yılan yaralamak çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, işinden çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında domuz yaralamak sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla yaralamak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla adam yaralamak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek yaralamak yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanı yaralamak maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini yaraladığını görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, ticaret ehli olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir