AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanından mektup almak

Kahve falında düşmanından mektup almak

Kahve falında düşmanından mektup almak bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanından mektup almak gördüyseniz:

  • İyimser olmaya çalışın.

Kahve falında düşmanından mektup almak toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına işarettir.

Kahve falında ölüye mektup yazmak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ölen kişiden mektup almak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında postacıdan mektup almak uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında kapalı mektup görmek doğru karar veremeyeceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mühürlü mektup görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işaret eder.

Kahve falında evliyadan mektup almak sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, hidayete erip huzuru bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercinden mektup almak huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir