AnaSayfa / Genel / Kahve falında postacıdan mektup almak

Kahve falında postacıdan mektup almak

Kahve falında postacıdan mektup almak dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, yeni planlar yapacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, güç alacağına rivayet eder.

Kahve falında postacıdan mektup almak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinize, sosyal yaşamınıza veya aşk hayatınıza daha fazla zaman ayırmak için işlerinizi belli bir seviyede tutmanız gerekebilir.

Kahve falında postacıdan mektup almak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında posta güvercini görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında posta geldiğini görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında posta pulu görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında postacı olmak rahat bir iş hayatının başlayacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolu posta kutusu görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında postacı görmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına yorulur.

Kahve falında posta arabası görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir