AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye mektup yazmak

Kahve falında ölüye mektup yazmak

Kahve falında ölüye mektup yazmak daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, eskileri yâd edeceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında ölüye mektup yazmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki bir kişi nedeniyle duygusal açıdan kendinizi kötü hissedebilirsiniz.

Kahve falında ölüye mektup yazmak işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, bunalımlı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayarak mektup yazmak borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, zor zamanların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mektup yazmak her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine delalettir.

Kahve falında askere mektup yazmak çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşa mektup yazmak düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına alamet eder.

Kahve falında birinin mektup yazdığını görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında birine mektup yazmak kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birisine mektup yazmak yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir