AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı mektup görmek

Kahve falında kapalı mektup görmek

Kahve falında kapalı mektup görmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, zaaflarına kapılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kapalı mektup gördüyseniz:

  • Ani hareket, hamle veya tepkilerin kontrolü ele almasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında kapalı mektup görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinden mektup almak eğlenceli günler yaşayacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mektup bulmak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızdan mektup almak çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil mektup görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına inanılır.

Kahve falında icra mektubu görmek bundan güç ve cesaret alacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında asker mektup görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşa mektup yazmak hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir