AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercinden mektup almak

Kahve falında güvercinden mektup almak

Kahve falında güvercinden mektup almak sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercinden mektup almak gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları ya da genel anlamda karışıklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında güvercinden mektup almak eskileri yâd edeceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kişiden mektup almak onun istediği yoldan gideceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına rivayet eder.

Kahve falında mektup görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eşinden mektup almak sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında aşk mektubu okumak heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında istifa mektubu görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, çok iyi şeylere yorulmaktadır.

Kahve falında mektup yakmak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arapça mektup görmek verilen emeğin boşa gideceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir