AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyadan mektup almak

Kahve falında evliyadan mektup almak

Kahve falında evliyadan mektup almak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına rivayet eder.

Kahve falında evliyadan mektup almak gördüyseniz:

  • Herkesin kendince haklı olması olayları iyice zorlaştırabilir.

Kahve falında evliyadan mektup almak uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya elini öpmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında evliyadan yardım istemek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiden mektup almak kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine rivayet eder.

Kahve falında evliyanın duasını almak bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine delalettir.

Kahve falında evliya mezarlığı görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta evliya görmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında postacıdan mektup almak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir