AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiden mektup almak

Kahve falında ölen kişiden mektup almak

Kahve falında ölen kişiden mektup almak elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, maddi yükünün artacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında ölen kişiden mektup almak gördüyseniz:

  • Bazı konular karışık olabilir ya da kısa bir süre için daha da fazla karışabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiden mektup almak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında ölen kişiden mektup almak moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiden mektup almak suç işleyeceğine, bilgi ile donanacağına işaret eder.

Kahve falında eski mektup görmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına işarettir.

Kahve falında düşmanından mektup almak gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ayrılık mektubu almak doğru işler yapacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına delalettir.

Kahve falında beyaz mektup görmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birine mektup yazmak özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, fırsatların heba edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir