AnaSayfa / Genel / Kahve falında mühürlü mektup görmek

Kahve falında mühürlü mektup görmek

Kahve falında mühürlü mektup görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mühürlü mektup gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ilgili bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Kahve falında mühürlü mektup görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, yeni çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında mühürlü zarf görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında mühür görmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Kahve falında vücudunda mühür görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında kağıda mühür basmak artık rahat bir nefes alacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın mühür görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında mühürlü yüzük görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, yıkılacağına, üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında mühür atmak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, zarar etmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir