AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanına taş atmak

Kahve falında düşmanına taş atmak

Kahve falında düşmanına taş atmak aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanına taş atmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi aramaları ya da sizin bir süreden beri kontak kurmaya çalıştığınız kimselerle istediğiniz kontağı sağlayabilmeniz mümkündür.

Kahve falında düşmanına taş atmak borçlarının da kapanacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmana taş atmak dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmana yumruk atmak başarıların çoğalacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına inanılır.

Kahve falında düşmana silah atmak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmana ok atmak kötü günler geçireceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanına tokat atmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında otobüse taş atmak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, yeni mallara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir insana taş atmak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir