AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insana taş atmak

Kahve falında bir insana taş atmak

Kahve falında bir insana taş atmak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir insana taş atmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin gereksiz yere zarar görmesini istemiyorsanız kontrollü olmanızda fayda var.

Kahve falında insana taş atmak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir insana taş atmak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta alamet etmektedir.

Kahve falında insanlara taş atmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalettir.

Kahve falında bir erkeğe taş atmak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında baykuşa taş atmak duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğe taş atmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaca taş atmak aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında anneye taş atmak düzenli bir işe girileceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir