AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmana taş atmak

Kahve falında düşmana taş atmak

Kahve falında düşmana taş atmak çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmana taş atmak gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkiniz iş hayatınızdaki ilerlemenizi engelliyor olabilir.

Kahve falında düşmanına taş atmak aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmana taş atmak eğleneceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanına tokat atmak kişinin daha çok kazanacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmana ok atmak ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında düşmana silah atmak eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmana yumruk atmak maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, işlerini yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş atmak sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına yorulur.

Kahve falında çakıl taşı atmak toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir