AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanına tokat atmak

Kahve falında düşmanına tokat atmak

Kahve falında düşmanına tokat atmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında düşmanına tokat atmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü veya bilgi hazinenizi olumlu etkileyecek işlerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında düşmanına tokat atmak sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmanından tokat yemek kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinine tokat atmak bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye tokat atmak aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kadına tokat atmak azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında şeytana tokat atmak yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğa tokat atmak etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıza tokat atmak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir