AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmana yumruk atmak

Kahve falında düşmana yumruk atmak

Kahve falında düşmana yumruk atmak işlerinin her zaman büyüyeceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, geniş bir ev satın alacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına delalettir.

Kahve falında düşmana yumruk atmak gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları üzerinizde olumlu değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında düşmana yumruk atmak karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında anneye yumruk atmak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kadına yumruk atmak aile hayatındaki muhabbetin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yumruk atmak size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aynaya yumruk atmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına delalet eder.

Kahve falında şeytana yumruk atmak kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masaya yumruk atmak çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapıya yumruk atmak tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, borçlarının kalmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir