AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmana ok atmak

Kahve falında düşmana ok atmak

Kahve falında düşmana ok atmak daha rahat para kazanacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, endişelerini silip atacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında düşmana ok atmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda alışılmadık durumlar oluşabilir.

Kahve falında düşmana ok atmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanına tokat atmak hobilerine eğileceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında düşmana taş atmak yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında düşmana silah atmak çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, dualarının gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanına taş atmak işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmana yumruk atmak var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yayla ok atmak çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine yorulur.

Kahve falında birine ok atmak çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir