AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmana silah atmak

Kahve falında düşmana silah atmak

Kahve falında düşmana silah atmak yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında düşmana silah atmak gördüyseniz:

  • Duygusal konular kontrolden çıkabilir.

Kahve falında düşmana silah atmak eldeki imkanların giderek azalacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işarettir.

Kahve falında düşmanının silahını almak refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında silahla düşmana ateş etmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, çaresiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında düşmandan silah almak yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmanını silahla öldürmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmana silah sıkmak gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında düşmanın silahını almak çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanı silahla öldürmek elinin darlığa düşmeyeceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir