AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın yüzüne tükürmek

Kahve falında kocanın yüzüne tükürmek

Kahve falında kocanın yüzüne tükürmek tövbelerinin kabul olacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocanın yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya kişisel planlarınızı ilgilendiren başlıklarda özgür alana ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında kocanın yüzüne tükürmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin yüzüme tükürdüğünü görmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne tükürdüğünü görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüme tükürmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına alamet eder.

Kahve falında yüzüne tükürmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine rivayet eder.

Kahve falında adamın yüzüne tükürmek şansın ve bahtın da açılacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yüzüne tükürmek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir