AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yüzüne tükürmek

Kahve falında birini yüzüne tükürmek

Kahve falında birini yüzüne tükürmek kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri veya bazı olayları hafife almanız durumunda itirazlar, gergin diyaloglar veya ortamlar söz konusu olabilir.

Kahve falında bir erkeğin yüzüne tükürmek hileye ve fesada başvurmayacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında insan yüzüne tükürmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine işaret eder.

Kahve falında yüze tükürmek sorunların artacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin yüzüne tükürmek refah içinde yaşayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında adamın yüzüne tükürmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye yorulur.

Kahve falında oğlunun yüzüne tükürmek etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin yüzüne tükürmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine yorulur.

Kahve falında annesinin yüzüne tükürmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir