AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanına tükürmek

Kahve falında düşmanına tükürmek

Kahve falında düşmanına tükürmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, işlerinin düşeceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanına tükürmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde lehinize gelişen olaylar, elinize koz veren, sizi ödüllendiren veya takdir eden kişiler nedeniyle oldukça şaşırabilirsiniz.

Kahve falında düşmanına tükürmek kazancının eksileceğine, maddi gücünün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanın yüzüne tükürmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına işaret eder.

Kahve falında düşmana tükürmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin ağzına tükürdüğünü görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yüzüne tükürmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına tabir olunur.

Kahve falında toprak tükürmek işlerine bereket geleceğine, gelişeceğine işarettir.

Kahve falında surata tükürmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına yorulur.

Kahve falında bir başkasının tükürdüğünü görmek her daim temkinli olacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir