AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmana tükürmek

Kahve falında düşmana tükürmek

Kahve falında düşmana tükürmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında düşmana tükürmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin amaçlarınızı farklılaştırmanız ihtiyaçlarınızı karşılamanıza yardım edebilir.

Kahve falında düşmanın yüzüne tükürmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmana tükürmek imkânlarının azalacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında düşmanına tükürmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ciğer tükürmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işarettir.

Kahve falında yediğini tükürmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin yüzüne tükürmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yemeğin içine tükürmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında katran tükürmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir