AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanın elinden silah almak

Kahve falında düşmanın elinden silah almak

Kahve falında düşmanın elinden silah almak istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, işinin ehli olacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanın elinden silah almak gördüyseniz:

  • Bir seyahat, bazı kişilerin size bazı konularda eşlik etmesi ya da sevdiğiniz işlere zaman ayırmak size iyi gelebilir.

Kahve falında düşmanın elinden silah almak kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanın elinden silahını almak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanın elinden kurtulmak yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, içinin ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanın elinden bıçak almak ancak yılmayacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla elinden vurulmak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında elinden silahla vurulmak ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının elinden silah almak kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin elinden silah almak sorunların tarihe karışacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir