AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla düşmana ateş etmek

Kahve falında silahla düşmana ateş etmek

Kahve falında silahla düşmana ateş etmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına inanılır.

Kahve falında silahla düşmana ateş etmek gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında silahla düşmana ateş etmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmana tüfekle ateş etmek yaşamının uzun olacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize tabir olunur.

Kahve falında düşmana ateş etmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, müşterilerinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında silahla düşman öldürmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşman tarafından silahla vurulmak bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında düşmanın silahını almak çok büyük fırsatları kaçıracağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine inanılır.

Kahve falında düşmanını silahla öldürmek istediği başarıya kavuşacağına, sıkıntılardan kurtulmaya işarettir.

Kahve falında silah ve düşman görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir