AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı düşman görmek

Kahve falında silahlı düşman görmek

Kahve falında silahlı düşman görmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahlı düşman gördüyseniz:

  • Ciddi bir erkekle tanışabilirsiniz.Bu kişi sizi çok arzuladığnız mutluluk duygularını tattırabilir.

Kahve falında düşmanın elinden silah almak ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlı düşman görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında silahla düşman öldürmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmana silah atmak işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanda silah görmek problemlerin çözüme kavuşacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında silah ve düşman görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına delalet eder.

Kahve falında düşmanın elinde silah görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, karlı çıkacağına alamet eder.

Kahve falında düşmana silah çekmek hayatının kötüye doğru gideceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir